GFXBench разкри спецификациите на Samsung Galaxy A8

GFXBench разкри спецификациите на Samsung Galaxy A8
A A+ A++ A

Предстоящият Samsung Galaxy A8 бе забелязан в резултати на бенчмарка GFXBench, разкриващи повечето му хардуерни спецификации. Вестта за това идва скоро след като стана известно, че Galaxy A8 се очаква да дебютира с четец за пръстови отпечатъци на многобройни пазари в Азия и Европа. Най-интересното, което изтеклите резултати от GFXBench показват, е, че смартфонът изглежда ще е с 5.5-инчов дисплей, а не с 5.7-инчов панел, както твърдяха по-ранните слухове. Резолюцията е посочена като 1080 x 1920 пиксела (Full HD), съответстваща на известното до момента.

Останалите спецификации съответстват напълно на слуховете, включително чипсет Qualcomm Snapdragon 615, съчетан с 2GB RAM и 16GB интегрирана памет. Сегашното изтичане на информация показва, че устройството, което вероятно все още е на етап прототип, използва Android 5.1.1 Lollipop, най-новата версия на Android, достъпна до този момент. Екземплярът на Galaxy A8, който е преминал през тестовете на GFXBench, съдържа 16-мегапикселова основна камера. Най-вероятно това ще е основната новост в сравнение с миналогодишния Galaxy A7, който също беше базиран на Snapdragon 615 и включваше 2GB of RAM и 5.5-инчов Full HD дисплей, но камерата му беше само 13-мегапикселова.

Доколкото сегашната информация показва, че Galaxy A8 ще е много сходен с A7, сме склонни да приемем, че наистина смартфонът ще съдържа четец на пръстови отпечатъци, както се твърдеше досега – иначе сходствата с неговия предшественик са твърде големи, за да бъде лансиран нов модел на негово място. Подобно на повечето производители на смартфони, Samsung тестват многобройни версии на предстоящите си модели. Тоест това означава, че поне някои от спецификациите, изтекли в данните от GFXBench, може и да отсъстват в окончателната модификация на Galaxy A8.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници