Услугата MixRadio вече е достъпна за Android и iOS

Услугата MixRadio вече е достъпна за Android и iOS
A A+ A++ A

Помните ли Nokia Music? През 2013 г. услугата бе ребрандирана като Nokia MixRadio, а година по-късно, след като Microsoft купи поделението за мобилни устройства и услуги на Nokia, MixRadio бе продадено на Line Corporation (разработчиците на популярната услуга за незабавни съобщения Line). Първоначално достъпно само за Windows Phone модели, MixRadio вече се предлага и за Android и iOS.

Става дума за безплатна поточна музикална услуга, която обещава да „научи кои изпълнители харесвате, осигурявайки ви персонализирано изживяване“. Библиотека с над 35 млн. песни и хиляди ръчно подготвени миксове би трябвало да гарантира възможността винаги да имате нещо подходящо за слушане. Възможно е и изтегляне в мобилното устройство на ограничен брой най-добри миксове (4 в момента) за слушане офлайн.

Моментът на лансиране на iOS и Android версиите на MixRadio е очевидно стратегически избран – малко преди очаквания нов старт на музикалната услуга Beats Music на Apple през следващия месец. MixRadio същевременно няма планове да изоставя мобилната ОС на Microsoft – приложението ще продължава да се доставя предварително инсталирано на Microsoft Lumia устройствата, а iOS и Android версиите вече са достъпни за потребителите на Apple App Store и Google Play Store. Заслужава си да отбележим, че услугата MixRadio не е достъпна навсякъде в света; можете да я използвате в 31 държави, но за жалост България не е между тях.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници