Престрелка между рокери в Тексас взе 9 жертви, 18 са ранени

Престрелка между рокери в Тексас взе 9 жертви, 18 са ранени
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

9 души загинаха, а 18 са ранени в престрелка между враждуващи рокерски банди в Тексас. Стрелбата е станала в оживен ресторант в град Уейко. В 17 ч. местно време, когато все още е имало много хора в ресторант "Туин пийкс", двете враждуващи банди открили огън на паркинга на заведението.

Пострадалите са хоспитализирани, а съответните болници са под засилена охрана, за да се избегне нова ескалация на напрежението, съобщават световните медии.

От полицията са потвърдили броя на жертвите, като разказват, че сблъсъкът е започнал с юмручен бой, прераснал в бой с ножове и престрелка. Полицията е била информирана, че подозрителните лица се събират в заведението и органи на реда са присъствали, когато боят е започнал. Проблемите са започнали преди седмици и полицията е проследявала конфликта между бандите.

Не е потвърдено сред жертвите са има случайни свидетели, които нямат отношение към свадата. Свидетел разказва, че се е чувствал като в Дивия Запад и е видял твърде много кръв. Всичко е продължило около 15 минути.

Арестувани са трима души. Все още не е ясно дали сред загиналите няма и клиенти на ресторанта.

#Тексас #САЩ #стрелба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници