HTC представи свръхмощния J Butterfly за Япония

HTC представи свръхмощния J Butterfly за Япония
A A+ A++ A

Съчетавайки функции от HTC One M9 и сродната му версия One M9+, най-новото устройство на HTC - J Butterfly (HTV31), изглежда най-мощният смартфон, който тайванската фирма е създавала до момента. Той не е с метален корпус, а е изработен от пластмаса, но като функционалност може да се похвали с нещо, което много малко телефони на HTC предлагат – устойчивост на прах и вода.

J Butterfly е наследил от HTC One M9 осемядрения процесор Snapdragon 810 и 3GB RAM, докато от One M9+ е взел 5.2-инчовия Quad HD дисплей с пикселна плътност 565ppi и 20-мегапикселовата двойна основна камера. Интересно е, че е предвидена и 13-мегапикселова предна камера, точно като тази в HTC Desire Eye. Останалите спецификации ни информират, че J Butterfly е снабден с microSD слот, 32GB вградена памет, батерия с капацитет 2700mAh и Android 5.0 с HTC Sense 7 UI. Налице е поддръжка на LTE мрежи, Wi-Fi a/b/g/n/ac и NFC.

Заслужава си да напомним, че миналото лято HTC представи устройство със сходно название, което бе ексклузивно за японския оператор KDDI, но новият смартфон е с доста по-впечатляващи спецификации. За жалост обаче, и обновената версия на J Butterfly ще се предлага само от един от основните японски оператори и изглежда малко вероятно тя някога да бъде разпространявана извън Япония.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници