Gionee Elife E8 обещава снимки с резолюция до 100МР

Gionee Elife E8 обещава снимки с резолюция до 100МР
A A+ A++ A

Gionee се канят да представят флагманския си смартфон за тази година – Elife E8, в близките седмици. Устройството бе сертифицирано наскоро от китайския регулатор TENAA и от документацията в сайта стана ясно, че Elife E8 ще включва 23MP основна камера. Въпреки че това е по-голяма резолюция от тази на конкурентните модели, изглежда, че компанията има още по-амбициозни планове как да впечатли феновете си. Нов постер разкрива, че Gionee Elife E8 ще може да прави снимки с респектиращата резолюция 100MP.

Както вероятно се досещате, самият модул не е 100-мегапикселов. Просто 23-мегапикселовата камера ще може по цифров път да обединява и интерполира снимки до 100-мегапикселовата резолюция. Изглежда Gionee ще използват технология, сходна с тази, към която прибягна и Oppo във флагмана си Find 7, способен да заснема 50MP кадри. Най-вероятно самият модул е 23.8MP OV23850, който бе анонсиран през януари т.г. Той съдържа 1/2.3-инчов PureCel-S CMOS сензор, поддържа фазово фокусиране и предлага HDR функционалност в реално време.

Другите технически спецификации също са от висок клас. Данните от TENAA разкриват, че телефонът ще е с осемядрен процесор с тактова честота 2GHz, 3GB RAM, 32GB памет плюс microSD слот, 3520mAh батерия и сензор за пръстови отпечатъци, подобен на използвания в Huawei Mate 7. Като цяло, Gionee Elife E8 се очертава като мощен смартфон. Ако съдим по факта, че по-ранните модели на компанията се разпространяваха в България под бранда Allview, нищо чудно да го видим и по нашите географски ширини – надяваме се, на относително достъпна цена.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници