Samsung подготвя още един модел с извит Edge дисплей, твърди слух

Samsung подготвя още един модел с извит Edge дисплей, твърди слух
A A+ A++ A

Към настоящия момент e логично да приемем, че в бъдещите устройства на Samsung ще видим все повече извити дисплеи. Въпреки че Galaxy Note Edge стартира този тренд през септември миналата година, Galaxy S6 edge реално беше моделът, напипал златната жила с извития си дисплей. Неочаквано голямото търсене на S6 edge според корейски издания е принудило Samsung да увеличи производството на извити дисплеи, което теоретично би му позволило да пуска на пазара до 10 млн. Galaxy S6 edge смартфона месечно към края на годината, което е десетократен ръст спрямо първоначално планираните 1 млн. екземпляра месечно.

Според корейския сайт ETNews, настоящото им производство на извити дисплеи е около 3 млн. екземпляра месечно. По информация на ETnews, Samsung Display не смятат да се ограничават само до S6 еdge и въпреки че се очаква нова версия на Galaxy Note Edge едновременно с Galaxy Note 5 през есента, източниците на сайта твърдят, че увеличеното производство на извити дисплеи ще позволи на Samsung да лансира още едно устройство с такъв екран още преди следващия Galaxy Note Edge.

Въпреки че е сигурно, че Samsung ще се стремят да се възползват максимално от технологиите си за производство на извити дисплеи, за момента липсват каквито и да е солидни доказателства, че наистина предстои да видим допълнително устройство с такъв екран преди края на лятото. Поради това не прибързвайте да очаквате с нетърпение появата на пореден Edge модел – въпреки че има логика компанията да пусне устройство с извит дисплей от среден клас, за да обхване и тази пазарна ниша.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници