Борисов съветва абитуриентите да внимават с гюбеците

Борисов съветва абитуриентите да внимават с гюбеците
Бойко Борисов Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов получи почетен знак по време на Националния конкурс "Учител на годината", организиран от Синдиката на българските учители.

"Благодаря на Синдиката на българските учители за почетния знак, с който ме отличи днес по време на Националния конкурс "Учител на годината". Имам личен сантимент към учителите и смятам, че за тях най-добрите условия трябва винаги да са осигурени. В момента правителството полага огромни усилия в борбата с контрабандата и съм убеден, че резултатът от това ще е от полза за българските учители. Призовавам родителите и учителското съсловие да обърнат внимание на наближаващите абитуриентски празници и да разговорят с учениците за подходящите начини, по които да протекат празненствата", коментира Бойко Борисов.

Премиерът се обърна към учителите с думите: "Моля ви се, говорете с учениците за тези абитуриентски празници. Виждате два дена се въртят по всички теливизии кючеци, гюбеци на маса, под маса. Да, веселят се, ще кажете, млади хора, всичко да е с мяра. Ако може да им влияете, влияйте им, кой друг по добре от вас може да им повлияе.", каза още той.

#Бойко Борисов #Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино