Oppo потвърди, че R7 Plus ще има минимална рамка около дисплея

Oppo потвърди, че R7 Plus ще има минимална рамка около дисплея
A A+ A++ A

След месеци на откъслечни изтичания на информация за разработката на фирмена технология, създаваща илюзия за дисплей без рамка, наскоро Oppo разпространиха официални снимки на модела R7, където подобен ефект не присъства. Както се оказва, иновативният дисплей е запазен за по-големия му събрат – Oppo R7 Plus, който предстои да бъде анонсиран паралелно с R7 на 20 май.

Информация за R7 Plus изскачаше на няколко пъти досега, като за последно той бе споменат в китайска реклама, а съществуването му бе потвърдено от съобщение за пресата на Oppo. Устройството е доста по-голямо, включва сензор за пръстови отпечатъци на задния панел и е лишено от капацитивните бутони под екрана. Моделът е с изцяло метален корпус и 2.5D предно стъкло.

Въпреки че официално още не са назовани спецификации, данни за този модел се появиха в GFXBench, като разкриват част от хардуера на R7 Plus. Ако може да се вярва на бенчмарка, смартфонът разполага с 5.9-инчов FullHD дисплей, 8-ядрен процесор чипсет Mediatek MT6795M с тактова честота 1.9GHz, 3GB RAM и 32GB вградена памет, от които 6GB са запазени за операционната система.

Данните за камерата в GFXBench са леко спорни и упоменават две 7MP камери – предна  и основна, но е по-логично моделът да е снабден със същата 20.7-мегапикселова камера на задния панел като обикновения R7. Ще знаем това със сигурност на 20 май, когато двата модела ще бъдат представени официално.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници