Sega скоро ще свали от разпространение някои от игрите си за iOS и Android

Sega скоро ще свали от разпространение някои от игрите си за iOS и Android
A A+ A++ A

С над 28 заглавия в Google Play Store, Sega са се справили доста добре с предлагането на версии на популярни конзолни игри и дори на Dreamcast портове за мобилните геймъри. Доста е вероятно, ако не друго, със сигурност да разполагате поне с версия на Sonic the Hedgehog в устройството си. Ако обаче планирате да разширите колекцията си от игри на компанията, желателно е да го сторите по-бързо.

Sega оповести, че ще премахне някои от по-старите си игри от различните мобилни магазини за приложения. Решението ще засегне игрите, разпространявани чрез Apple App Store, Google Play, Amazon App Store и Samsung App Store. За момента Sega не уточняват кои конкретни игри ще бъдат свалени, но официалното изявление гласи, че някои от тях може да бъдат публикувани в обновен вид в бъдеще.

В официалната публикация, съобщаваща за това решение, мениджърите на Sega уточняват, че правят преоценка на списъка си от мобилни игри и според техните анализатори доста от тези заглавия „не отговарят на фирмените стандарти“. Ако сте купили игра на Sega и тя предстои да бъде оттеглена, все така ще можете да я изтеглите и играете, но тези игри може да се окажат несъвместими с предстоящи ъпдейти на съответната мобилна ОС.

Любопитно е, че вестта за решението на SEGA идва почти едновременно с новината, че друг прочут японски разработчик на конзолни игри – Nintendo, ще представи 5 игри за смартфони до март 2017 г., залагайки повече на качеството, отколкото на количеството.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници