Появи се актуалнa снимка на 9.7-инчовия Samsung Galaxy Tab S2

Появи се актуалнa снимка на 9.7-инчовия Samsung Galaxy Tab S2
A A+ A++ A

Ако очаквате с нетърпение вести за Samsung Galaxy Tab S2, то малко актуална информация ще представлява интерес за вас. Обичайно надеждният информатор @OnLeaks публикува в Twitter изображение, показващо, че S2 ще изглежда до голяма степен подобно на наскоро представения Galaxy Tab A. От изображението личи наличието на метална рамка и заоблени ъгли на корпуса, както и хардуерен бутон Home, който е възможно да функционира и като сензор за пръстови отпечатъци.

Ясно видими са още предна камера, сензор за осветеност, регулатор на силата на звука, бутон за включване, микрофон, слот за SIM карта и micro SD слот (поддръжката на 2 SIM карти поне за момента изглежда малко вероятна). Според слуховете Galaxy Tab S2 ще е относително тънък с дебелина на корпуса 5.8 мм или 5.9 мм, но това все още не е потвърдено. Снимката показва, че можем да очакваме екран със съотношение на страните 4:3, което също отговаря на досегашните слухове.

Ако информацията, изтичала до момента, се потвърди, то таблетът ще е снабден с 9.7-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 2048 x 1536 пиксела. Вероятно ще бъдат предложени както Wi-Fi, така и Wi-Fi/LTE версии за различните пазари. Съществуването на Galaxy Tab S2 е потвърдено допълнително от едно от собствените приложения на Samsung – Hancom Office Show 2014. SamMobile са забелязали, че информацията за ъпдейти вече сочи новия таблет като съвместим.

Това е първото официално потвърждение, че корейската компания работи по следващото поколение Galaxy Tab S, но на този етап би било изключително изненадващо, ако не се подготвяше негов наследник. Очаква се Samsung да представят Tab S2 следващия месец, като според непотвърдена информация той ще съдържа 64-битов процесор Exynos, 3GB RAM и 32GB вградена памет.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници