Кръглият часовник на Samsung с анонс през септември

Кръглият часовник на Samsung с анонс през септември
A A+ A++ A

Според нов слух от Sammobile.com, Samsung ще представят кръглия си умен часовник Gear A едва през септември. Сайтът твърди, че премиерата на Gear A е планирана за изложението IFA 2015, където ще се появи заедно с Galaxy Note 5. За жалост няма начин да потвърдим доколко верен е този слух, поне до настъпването на въпросното изложение, което се провежда между 4 и 9 септември в Берлин.

Според източниците на сайта, шумът около Apple Watch е една от основните причини за решението на Samsung да отложат дебюта на Gear A за по-късен момент. Изглежда корейците чакат истерията около старта на продажбите на устройството на Apple да се поукроти, преди да пуснат свой конкурентен продукт. Samsung си осигурява и малко повече време за разработката на Gear A, за да гарантира, че устройството ще е достатъчно функционално, за да се конкурира успешно с Apple Watch.

Наскоро от Samsung загатнаха, че работят върху първия си умен часовник с напълно кръгъл дисплей, но тогава фирмата не спомена потенциални срокове на пазарния му дебют. Сред непотвърдените характеристики на базирания на Tizen Samsung Gear A (с кодово име Orbis) са въртящ се пръстен около циферблата, който може да се използва за навигация сред приложенията, бутон за включване с форма на коронка, както и възможности за безжично зареждане.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници