Sony Xperia Z4 Compact с анонс на 13 май?

Sony Xperia Z4 Compact с анонс на 13 май?
A A+ A++ A

Ако повечето миниверсии на флагмански телефони са с по-малък размер и не толкова впечатляващи спецификации, Sony отдавна са възприели различна стратегия за серията си Compact. Моделите в нея наистина са с по-малки размери от стандартните версии, но спецификациите им като цяло остават неизменни. Понякога по-малките телефони дори осигуряват по-добро мобилно преживяване – според потребителите 4.3-инчовият 720p екран на Xperia Z1 Compact е бил по-добър от 5-инчовия 1080p дисплей на пълноразмерния модел.

Mobiltelefon.ru прави обосновано предположение за датата на предстоящия анонс на Sony Xperia Z4 Compact – според сайта, компактната версия на Z4 ще бъде представена на 13 май. Това означава, че вероятно ще знаем повече за това устройство само след седмица. Според източника, анонсът му ще се състои по време на демонстрацията на лятната колекция модели на японския оператор NTT DoCoMo. На нея също така се очаква да бъдат показани нови, но вероятно отново ексклузивно за Япония модели на Fujitsu, Sharp и LG.

Fujitsu вероятно ще демонстрира флип смартфон с Android, Sharp – компактен флагман, малък таблет и флип, а LG – поредната генерация на Disney Phone. Трябва да уточним, че изображението, на което се опира руският източник за определяне на датата на анонса, сочи SO-04G като индекс на Xperia Z4 Compact. Sony Xperia Z4 обаче, който ще се продава единствено в Япония, бе официално представен миналия месец с индекс SO-03G/SOV31. Дали това разминаване на индексите има значение, ще разберем на 13 май.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници