Появиха се детайли за два флагмански модела Lumia

Появиха се детайли за два флагмански модела Lumia
A A+ A++ A

Очакваме с нетърпение новите флагмански смартфони Lumia, защото такива не е имало от дълго време, макар че може да се наложи да почакаме до есента на тази година ако компанията реши да ги представи с излизането на Windows 10 за телефони. Все пак от източници на сайта UnleashThePhones идват детайли за два модела от висок клас, които може и да се появят до края на годината. Те са кодови имена Lumia Cityman и Lumia Talkman и имат актуален набор от технически характеристики.

Според публикацията Lumia Cityman ще предложи 5.7” дисплей с QHD резолюция, осемядрен чипсет Qualcomm, 3GB RAM, 32GB вградена памет с опция за разширяване, две камери с резолюция 20MP и 5MP и сменяема батерия с капацитет 3300 mAh. На свой ред от Lumia Talkman очакваме 5.2” QHD дисплей, шестядрен чипсет Qualcomm, 3GB RAM, 32GB памет, microSD слот, камери със същата резолюция, 3000 mAh сменяема батерия и корпус, който е по-тънък от този на Lumia 930. Споменава се, че устройствата ще имат тройни LED светкавици.

В софтуерно отношение може да видим нова функция, която е подобна на Handoff в iPhone и OS X – тя позволява приемането на разговор чрез свързания с телефона компютър или позвъняване и изпращане на съобщения директно от компютъра. Засега не е ясно каква част от информацията отговаря на истината.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино