Vivo X5Pro ще използва USB Type-C конектор

Vivo X5Pro ще използва  USB Type-C конектор
A A+ A++ A

Когато се говори за китайски брандове за телефони, Vivo са сред по-интересните такива и ценовият обхват на моделите им обикновено отразява този факт. Компанията майка на Oppo поддържа Vivo като елитен бранд, лансирайки модели с впечатляващи спецификации и дизайн и новаторски функции. Освен първия телефон с Quad HD дисплей, Vivo са известни и като любимци на медиите и дизайнерите, като устройствата им са с тънко шаси от премиум материали, специализирани аудиочипове и специални фотографски функции.

Най-новият представител на продуктовата гама на Vivo е модел от среден клас, наречен X5 Pro, но спецификациите му са повече от интересни. Освен поразителната 32МР предна камера (резолюция, която е възможно да е постигната и просто чрез интерполация), бяха огласени пълните спецификации на устройството. Сред тях са 64-битов процесор Snapdragon 615, 3GB RAM и дори симетричен конектор USB Type-C. Както можете да видите от инфографиката, задната камера също няма да е със скромни възможности и ще разполага с технология за автофокус с откриване на фази, сравнима с тази в най-новите флагмани на Samsung.

Очаква се X5 Pro да бъде анонсиран следващата седмица, а сред останалите характеристики да са 5.5- или 6-инчов дисплей с 2.5D стъклено покритие, сензор за пръстови отпечатъци под логото в долната част на предния панел и издръжлива батерия с капацитет 3500 mAh. Доколкото познаваме методите на Vivo, всички тези екстри със сигурност ще се предлагат на подобаваща цена, а глобалните продажби се очаква да стартират в периода между май и юли.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино