Официално: Oppo R7 с анонс през май

Официално: Oppo R7 с анонс през май
A A+ A++ A

Китайската компания Oppo официално потвърди, че смартфонът R7 ще бъде представен официално следващия месец, макар че не става ясно дали датата на анонса е 20 май, каквито слухове имаше в последно време. R7 е сред най-обсъжданите предстоящи модели – много потребители бяха ентусиазирани от перспективите за екран с извито стъкло, който има минимална странична рамка, но новата официална информация ще остави мнозина разочаровани. Представители на Oppo решиха да сложат точка на слуховете около R7 и разпратиха информация, опровергаваща повечето досегашни слухове и предположения.

Съдейки по набор от официални изображения на устройството, можем със сигурност да заявим, че дисплеят не е такъв, какъвто се очакваше. Снимките са концептуални, тоест може и да не са напълно точни – но по тях можем да стигнем до извода, че R7 няма да бъде с дисплей без ръбове, както се предполагаше заради скорошен патент на Oppo и появили се в интернет снимки и клипове. Това не означава, че такова устройство не се подготвя – съдейки по многобройните снимки, телефонът без рамка на дисплея все пак съществува, просто носи различно име.

Устройството изглежда доста тънко и има шансове да е нов рекордьор по този показател, а освен това се вижда елегантна метална рамка и вероятно стъклен заден панел. Трябва да отбележим, че камерата не стърчи над нивото на корпуса, което е нетипично за повечето тънки телефони. Това обаче може и да означава, че камерата не е толкова функционална като тази в Galaxy S6 или One M9, но няма как да преценим със сигурност, преди Oppo да разкрият още информация.


Материалите ясно уточняват още нещо – предстоящият R7 ще включва фирмената технология за бързо зареждане VOOC. Това се очакваше, като се има предвид как Oppo осезаемо изпревариха конкуренцията в тази насока. Що се отнася до спецификациите на R7, все още за тях има само слухове, които предвид сегашната ситуация изглеждат доста съмнителни. В миналото се твърдеше, че R7 ще използва осемядрен чипсет MediaTek MT6795 и ще включва 20.7-мегапикселова задна камера. Предполага се и наличие на 4G LTE поддръжка.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници