Стилиян Петров поема "Левски"?

Стилиян Петров поема "Левски"?
A A+ A++ A

Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров обяви, че е възможно да започне работа в Левски или ЦСКА. Настоящият треньор в "Астън Вила" ще бъде лице на Eвропейското първенство за юноши до 17 години, което ще се състои в България.

"Следя само от разстояние това, което става с Левски и ЦСКА. От това, което виждам, никой не иска да спаси тези два клуба. Те имат невероятна публика. Може би ще е най-добре да започнат от нулата и да се завърнат отново като колоси, както са били винаги. Рейнджърс го направи в Шотландия, защо и Левски, и ЦСКА не го направят? Те само си прехвърлят отговорности. Защо да не приема предизвикателство като Левски и ЦСКА?", каза Стан пред "Дарик".

Предстоящото Европейско първенство за юноши ще бъде шанс да сверим часовниците си, тъй като

родният футбол изостава

коментира Стенли.

"За мен е чест да съм лице на Европейско първенство за юноши, особено когато се провежда в страната, където сме израсли, допълва Стенли. Мисля, че това може да бъде само позитивно, защото в последите години се говори за неизрядни мачове, за липса на пари, за лицензи, а може би това ще даде позитивен тласък на българския футбол“.

„Чувствам се невероятно,

чувствам се като прероден

Семейство за мен е всичко - ставам с усмивка, целувам децата всяка сутрин. Всеки ден е дар от Бога. Преди три години, когато ме диагностицираха, не ми казваха дали ще мине всичко, колко време ще съм на белия свят, но все още съм тук и имам шанс да съм около семейството и се наслаждавам на всяка минута. Усетих подкрепата. Искам да благодаря на целия български народ. Просто не ми се разрешаваше да пътувам, но след две седмици ще мога да се прибера и да кажа това на всички“, допълни Стилиян Петров.

#треньор #Стан #Стилиян Петров #футбол #спорт #Левски #ЦСКА #Астън Вила

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници