Huawei Honor 7 Plus ще има сензор за отпечатъци

Huawei Honor 7 Plus ще има сензор за отпечатъци
A A+ A++ A

Huawei като гигант в мобилния бранш очевидно не се задоволява с двойката флагмани P8 и P8 Max, така че според последната информация фирмата работи върху друго дуо смартфони от висок клас, които ще са с бранда Honor. Твърди се, че ще има по-голям модел Honor 7 Plus и по-компактен с името Honor 7. От изображенията, които се появяват през последните дни в различни сайтове, можем да преценим, че двете устройства изглеждат доста различни помежду си.

От тези фотографии личи, че Honor 7 Plus ще разполага със сензор за пръстови отпечатъци под главната камера на задния панел, подобно на вече достъпния на пазара фаблет Huawei Ascend Mate7. Дисплеят му се очаква да бъде 5.5-инчов, най-вероятно с Full HD резолюция. Списъкът с назовани до момента технически характеристики е сравнително кратък - фирменият чипсет на Huawei Kirin 930 или 935, 3GB RAM и 16GB вградена памет.

Междувременно устройството, за което се твърди, че е обикновеният Honor 7, разполага с две камери на задния панел - конфигурация, не твърде различна от настоящия Honor 6 Plus. Иначе устройството изглежда заимства доста от дизайна от Huawei Ascend G7, така че може да се окаже и продължение на тази серия телефони. За него не се назовават каквито и да е конкретни спецификации. Очевидно би трябвало да приемате тази информация с умерена доза скептицизъм, тъй като за Honor 7 и Honor 7 Plus досега не е имало каквито и да е слухове.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници