Meizu ще предложат качествени слушалки, произведени от AKG

Meizu ще предложат качествени слушалки, произведени от AKG
A A+ A++ A

Meizu се връщат към корените си продукти и загатват в социалните медии, че предстои да пуснат на пазара нови хай-енд слушалки. Преди време компанията стартира като производител на MP3 плеъри и се гордееше с качествените си аудиопродукти. Meizu неведнъж отдаваха почит на своето минало с добавянето на Hi-Fi компоненти в телефоните си (с изключение на серията M1), което кулминира с появата на Meizu MX4 Pro.

Китайската фирма очевидно държи притежателите на MX4 Pro да могат да се възползват оптимално от аудио-производителността на устройството, но същевременно не иска да ги насочи към ползването на слушалки от други производители, което вероятно обяснява този тийзър. Изображението ясно показва съдържанието на кутия за слушалки в DJ стил, подобни на предлаганите от Xiaomi, OnePlus и Oppo. Най-вероятно слушалките на Meizu ще са част от бранд-партньорство с производителя на слушалки AKG, за което бе загатнато през януари, дни преди представянето на смартфона им Blue Charm.

Тогава Meizu публикуваха изображение на сини слушалки с надпис AKG, което накара много анализатори да предположат, че тези слушалки ще бъдат анонсирани заедно с достъпния телефон. Въпреки че тогава партньорството с AKG така и не бе официално огласено, със сегашния тийзър се потвърждава, че слушалките вероятно ще видят бял свят, макар все още да не знаем кога точно ще бъдат представени. Надяваме се повече подробности да станат известни до края на този месец.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници