Пивовари и полицаи подкрепят детския спорт

Пивовари и полицаи подкрепят детския спорт
A A+ A++ A

Спортът е по-добрият начин децата да пораснат.  Такова е мотото на кампания, която подемат Съюзът на пивоварите в България (СПБ) и главна дирекция „Национална полиция”.

Стартът на инициативата в подкрепа на спорта като превантивна практика подрастващите да не експериментират с алкохол, бе даден в Националния център за отдих и обучение в Ястребино.

В първото от поредицата събития се събраха най-добрите областни отбори на Детската полицейска академия от  Монтана, Търговище, Бургас и Стара Загора. Служители на МВР, педагози и експерти от БЧК организираха разнообразни тематични занимания с ученици над 11 години по време на първата Национална детска полицейска академия.

След оспорвана надпревара триумфира отборът на Детската полицейска академия от Бургас. Всички участници  показаха впечатляващи умения и ентусиазъм, за което получиха не само овациите на публиката, но и заслужени  награди и медали, както повелява традицията на всяко първенство.

През следващите месеци кампанията продължава в София. Предстоят събития в партньорство със Столична община,  дни на отворените врати по изправителна гимнастика и волейбол с Евгени Иванов-Пушката. Ще има и стрийт бол турнири, и щафетни игри за родители и деца.

Миналата година се включиха над 5000 участника.





#деца #спорт #полицаи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници