Изображения на Oppo Find 9 разкриват двойна камера

Изображения на Oppo Find 9 разкриват двойна камера
A A+ A++ A

През януари изтече малко информация за предстоящия смартфон Oppo Find 9. Следващият флагман на Oppo според слуховете трябваше да използва осемядрен чипсет Snapdragon 810 и да включва 4GB RAM и 5.5-инчов 2K дисплей. В социалната мрежа Path бяха публикувани изображения, които според източника показват как изглежда Find 9. Извън животинския отпечатък върху корпуса, основното, което бие на очи, са двете камери, разположени една над друга в горната част на задния панел.

Също така на гърба на телефона, под камерата, е различим компонент, който или е бутон за включване, или четец на пръстови отпечатъци. Изображенията не са с особено добро качество, но е възможно да е което и да е от двете. LG например разполагат бутона за включване и регулатора на звука на гърба на някои от моделите си, а HTC One Max имаше четец на пръстови отпечатъци на задния панел.

Oppo Find 9 изглежда ще има много голямо съотношение екран/корпус, позволяващо на големия екран да заеме по-голямата част от предния панел. Има все пак причини да приемаме тези изображения с умерена доза съмнение, още повече че те не са придружени от каквито и да е конкретни спецификации. Ако те се окажат истински обаче, новият флагман на Oppo има доста голям потенциал да си спечели фенове заради атрактивния си външен вид.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите