Заподозреният за убийството на Никита: Никого не съм убивал

Заподозреният  за убийството на Никита: Никого не съм убивал
Снимка: МВР
A A+ A++ A

Нямам нищо общо с убийствата, заяви основният заподозрян за убийството на 5-годишното дете, намерено мъртво в куфар в Пасарел, пред вестник „Кoмсомолская правда”.

50-годишният Герман Костин уточнява, че когато е разбрал, че го издирват е бил в Истанбул и не се е укривал. Западозреният каза също, че живее в Кипър заедно със съпругата си и двете си дъщери. Той признава, че познава убитата Ана Леонтиева, защото е била негова съседка там и съпруга на негов приятел - Вадим Плотников.

Костин разказва, че отношенията между съпрузите се влошили и се стигнало до тежък развод със спорове за имоти. Според Костин Ана се страхувала от бившия си съпруг. Тя се влюбила в младеж от Турция, който бил офицер в Северен Кипър и говорел много добре руски.  После дошла в България.

Герман Костин е видял Ана за последно в началото на февруари в София. Тогава тя се качила в автомобил с турска регистрация заедно с мъж на около 35 години от кавказка националност, който бил познат под името Паша. В колата бил и синът й Никита.

Според една от версиите за разчленяването на 35-годишната Анна и сина й са неуредени финансови отношения. Вероятно тя или бившият й съпруг са взели огромна сума назаем, която не върнали. Предполага се, че първо е била убита жената, а по-късно, след като парите не са били преведени, същото се е случило и с детето.

#Ана #Никита #Ана Леонтиева #Герман Костин #Костин #Пасарел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници