Борисов: Христо Иванов има моята пълна подкрепа

Борисов: Христо Иванов има моята пълна подкрепа
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Правосъдният министър Христо Иванов има моята пълна подкрепа, написа премиерът Бойко Борисов в профила си във "Фейсбук".

Коментарът на Борисов дойде няколко часа след като стана ясно, че зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и още 15 депутати от партията, са внесли изпреварващо проект за промени в Закона за съдебната власт

"Всяка парламентарна група и всеки депутат има право да дава своя принос и своите идеи по важните въпроси. Няколко дни подред с Христо работихме активно по проекта за промени в ЗСВ, който Министерството на правосъдието трябва да изработи до Великден. Това ще бъде инициативата на Министерския съвет. Продължаваме напред!", пише Борисов.

В разпространена позиция на правосъдното министерство министър Христо Иванов потвърди ангажимента си да доведе докрай работата си по разработване, обсъждане и отстояване в НС на проект за реформа на нормативната рамка на съдебната власт.

В позицията се посочва още, че предложенията на депутати са полезна основа за работа, но идеята е била за по-всеобхватна съдебна реформа.

#Бойко Борисов #Христо Иванов #съдебна реформа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници