Xiaomi с предстоящи анонси на 31-ви март

Xiaomi с предстоящи анонси на 31-ви март
A A+ A++ A

Скоро след като представиха 40-инчовия телевизор Mi TV 2 в Китай, Xiaomi оповестиха, че ще покажат нови свои продукти на 31-ви март. Не се уточнява какви ще са анонсите, но е потвърдено, че на събитието ще присъства изпълнителният директор Лей Джун, който ще демонстрира продукта пред китайските медии. Съдейки по формулировката, става въпрос за повече от един продукт, който ще бъде представен следващата седмица.

Според някои източници възможно е на събитието на 31-ви март да видим първия умен часовник на Xiaomi, за който вече писахме наскоро. Достъпната до момента информация подсказва, че устройството, наречено Mi Watch, е с кръгъл циферблат и корпус от полиран метал и ще може да следи кръвното налягане чрез разпознаване на пулса.

По отношение на новите смартфони последната изтекла информация загатва, че компанията подготвя ново устройство от среден клас с 4.9-инчов Full HD дисплей и 64-битов чипсет Snapdragon 615, 2GB RAM, 12-мегапикселова задна и 4.8MP фронтална камера. Познато под кодовото име Ferrari, устройството използва по-нова версия на MIUI, базирана на Android 5.0.2 Lollipop. Напомняме, че Xiaomi анонсираха по-рано тази година флагманския фаблет Mi Note, както и версия от по-висок клас с 2K дисплей – Mi Note Pro.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници