OnePlus обещава OxygenOS и ъпдейт до Lollipop преди 30 март

OnePlus обещава OxygenOS и ъпдейт до Lollipop преди 30 март
A A+ A++ A

OnePlus най-после се подготвят за преход към Android 5.0 Lollipop. В официалните форуми на компанията бе оповестено, че OTA ъпдейтите до Lollipop за смартфона OnePlus One ще бъдат осигурени най-късно до 30 март, макар че е възможно това да се случи и по-рано. Миналия месец съоснователят на OnePlus Карл Пеи бе заявил, че Lollipop се очаква да бъде осигурен на притежателите на смартфона най-рано през март.

Сега става ясно, че собствениците на OnePlus One могат да очакват базирания на Lollipop OTA ъпдейт до CyanogenMod 12S в следващите две седмици. Компанията е назовала и срок за излизането на първата официална версия на разработваната от самите тях OxygenOS, също базирана на Lollipop – тя се очаква да стане достъпна за изтегляне на 27 март.

От OnePlus дойде и друга новина, която засяга желаещите да се сдобият с телефона One. Компанията съобщи, че заради нестабилния курс на еврото ще се наложи да увеличи цената на телефона до 299 и 349 евро съответно за версията със 16GB и 64GB памет. Това ще стане на 25 март, а ако нямате покана последен шанс да купите телефона на досегашната цена (269/299 евро) ще има на 24 март, когато продажбите са отворени за всички. Припомняме, че устройството вече може да бъде доставено и до България.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници