Манджуков подаде оставка в ЦСКА

Манджуков подаде оставка в ЦСКА
A A+ A++ A

Бизнесменът Петър Манджуков е подал оставката като член на Надзорния съвет на ЦСКА. За това съобщи сам тойред бТВ.

"В петък си подадох оставката като член на НС на клуба", каза Манджуков. "Не съм най-големият акционер в ЦСКА. Най-големият е Томов". Неговите акции са 200 000, уточни бизнесменът.

"Над 2 милиона лева съм дал за 200 000 акции. Моят колега Юлиян Инджов също е налял над 2 милиона. Отношението към ЦСКА е линия на поведение в нашето семейство", обясни богаташът.

"Плащал съм хранителните добавки за футболистите. Давал съм пари и за премии в отбора след победи. Жест от моя страна, защото е трябвало да стане така. От трансфера на Буш в Англия ЦСКА получи 1 милион лева", каза още Петър Манджуков.

"Получих писмо от г-н Томов – за миналата година, това писмо не е секретно, 14 400 000 лева са разходите за миналата 2014 година. Аз не виждам къде са отишли тези пари. Извън акциите, парите ми са дадени като дълг до края на март. Синът ми Ивайло може да продължи да присъства в клуба, аз лично на 30 март, след като изтече договорът, аз ще намеря начин да реализирам акциите и да ги дам на фенове. Ще намерим някаква формула, за да влязат запалянковци с възможности“, коментира още Манджуков.

#Петър Манджуков #ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници