Български флаг на Световния форум в Давос

Български флаг на Световния форум в Давос
A A+ A++ A

Максим Бехар бе единственият участник от България на Световния комуникационен форум тази година. В тази чест родният трибагреник бе издигнат пред Конгресния център в швейцарския планински курорт Давос.

„Преди пет години точно тук, от тази трибуна в Давос казах, че традиционните медии си отиват и сега, когато това е факт, образованието в ПР бизнеса е подложено на жестоко изпитание“, каза Бехар.

ПР експертът, който е и член на Борда на форума, участва в дискусия за модерното ПР образование и влезе в остър спор с професора от университета в Бокони - Карло Карнавале-Маффе, и със собственика на една от най-големите ПР компании в Русия – Крос Пъблик Афеърс, Сергей Зверев (тримата на снимката долу).

„Проблемът сега е, че 99 на сто от съдържанието на медиите, разбирай социалните медии, се пише от аматьори, от хора, които не се занимават професионално с комуникации, и това сега неимоверно увеличава задълженията на всеки един ПР мениджър да може да възпита бързо професионалисти", смята Бехар.

Според него теорията сега в целия свят драматично изостава от реалния ПР бизнес и единственото спасение е истинското образование да се случва именно в компаниите, където практиката е водеща. Той е основателят на създания преди повече от 20 години в София M3 Communications College – единственият лицензиран център за професионално обучение по ПР, маркетинг и бизнес комуникации в България, и в това си качество тази година участва в дискусията.

По-късно Максим Бехар модерира един от най-важните панели на Световния комуникационен форум тази година – на живо и пред повече от 250 души участници, клиент трябваше да представи своя казус и да си избере обслужваща ПР компания. ThyssenKrupp, в лицето на своя директор по комуникациите - Луис Рамос, „избра“ концепцията на международната агенция BlueFocus, представена от нейния международен директор Холи Жен (на снимката горе, заедно с Бехар и Рамос).

Днес българският ПР експерт бе избран и за един от седемте члена на Изпълнителния комитет на новосформираната асоциация „Световен комуникационен форум“.

#ПР #Давос #Световен комуникационен форум #Максим Бехар

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници