Gionee Elife S7 е с дебелина 5,5 мм, очакваме го и в България под бранда Allview

Gionee Elife S7 е с дебелина 5,5 мм, очакваме го и в България под бранда Allview
A A+ A++ A

Китайската компания Gionee не крие амбициите си за превръщане в световен играч при смартфоните и завършилия преди дни мобилен конгрес ясно показа това. Gionee не само имаше свой голям щанд на изложението (Meizu и Xiaomi например изобщо нямаха представяне), но освен това се възползва от събраните на едно място хиляди представители на медии, за да им представи и следващия си флагмански телефон.

Устройството носи името Elife S7 и доказва, че китайските производители на смартфони вече имат достатъчно експертиза и опит, за да се изправят срещу големите имена. Смартфонът е с дебелина едва 5,5 мм, което не го прави най-тънкият на пазара, до въпреки това постижението е впечатляващо. Компанията изтъкна прецизността на изработка на алуминиевия корпус, който има специален U-образен профил за повишена устойчивост на огъване.

Предната и задната страни са покрити със стъкло Gorilla Glass 3, а между тях са поместени батерия с капацитет 2750 mAh, 5,2" AMOLED дисплей от Samsung с резолюция 1080p, осемядрен чипсет MediaTek MT6752 с честота 1.7GHz на ядрата Cortex-A53, графичен ускорител Mali-T760, сензорен хъб с чип на Freescale, 2GB RAM и 16GB вградена памет. Компанията изтъкна специалния дизайн за по-добро охлаждане и разсейване на отделената топлина. Освен това не пропусна да се похвали с 13-мегапикселовата камера със сензор на Sony, която е побрана в извънредно тънък модул без той да стърчи над корпуса.

За селфита е предназначена предната 8МР камера. Elife S7 има и подобрен високоговорител с технология на NXP за по-силен и качествен звук. И не на последно място е осигурена възможност за работа с 2 SIM карти. Добрата новина е, че Gionee Elife S7 ще достигне и до българския пазар, но под бранда на Allview и с името X2 Soul PRO. Продажбите му ще започнат на 7 май на цена от 399 евро. Иначе азиатската премиера на Elife S7 ще е още през този месец, а през април ще е наличен в Индия. В Европа ще се предлага и с марката Kazam.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници