Добро съществува! Пострадало в катастрофа момче отива на ново лечение в Поморие

Добро съществува! Пострадало в катастрофа момче отива на ново лечение в Поморие
A A+ A++ A

Доброто в хората съществува. Поредното доказателство за това е шансът за възстановяване, който ще получи пострадало при катастрофа момче. Младежът ще бъде изпратен на ново лечение в рехабилитационен център в Поморие.

Става въпрос за 21-годишния Владимир Петров, който преди три години претърпява тежко  пътнотранспортно произшествие с мотор. Момчето прекарва 3 месеца в кома. След събуждането му се установява, че той не може да се движи и да говори. Владимир вече не е същия човек, но е оцелял макар, че шансовете му са били малки.

Понастоящем момчето е с тежки двигателни нарушения, сто процента инвалидност, тежка спастична квадрипареза, довела до невъзможност да се придвижва и обслужва само. В момента се възстановява частично говорът, обемъът на движения в големите стави с помощта на придружител.

С участта на момчето се заемат от сдружение "Справедливост". Те обявяват нова кауза посветена на него и така успяват да съберат средства за момчето.

„Влади и неговите родители се чувстват много добре от факта, че тези хора са се заели с целта да помагат на каузата със средства и каквото могат“, споделя негов приятел.

Самото сдружение е основано от родители, които са загубили децата си във „войната по пътя“. Неговата основна цел е да помага именно на хора, пострадали от пътнотранспортни произшествия и да се бори за предотвратяване на нови инциденти.

„Приятели, дори да са налице допуснати грешки от този млад човек, той заслужава шанс. Нека не се превръщаме в негови съдници, а в помощници. Нека по- младите да разберат, че акта на милосърдие прави хората по-човечни“, призовават от сдружението.

Всеки, който желае да помогне на Влади, може да преведе сума на банковия адрес: IBAN: BG92UNCR70001522200499 BIC: UNCRBGSF Титуляр на дарителската сметка: Сдружение „Справедливост”.

#добро #кауза #сдружение #катастрофа #пострадал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници