Германски магазин публикува нови снимки на HTC One M9

Германски магазин публикува нови снимки на HTC One M9
A A+ A++ A

Малко повече от седмица преди официалната премиера на HTC One M9 германския магазин Cyberport публикува подробна информация за устройството, заедно със снимки и цена. Засега обаче не е ясно дали става дума за финални технически характеристики, а освен това и кадрите показват дизайн, който е почти идентичен с този на One M8. Припомняме, че според един от скорошните слухове смартфона ще има централно разположена предна камера, а говорителите ще бъдат скрити под прорези под и над екрана. На снимките обаче това не се вижда.

Според информацията продажбите на телефона в Германия ще започнат на 9 април на цена от 749 евро за версията с 32GB вградена памет. Останалите технически характеристики повтарят вече известното. Като чипсет е посочен осемядрения Qualcomm Snapdragon 810 с честота 2GHz, допълнен от 3GB RAM. Вградената памет може да бъде увеличена с още 128GB чрез microSD карта, а дисплея запазва диагонала и резолюцията – 5” и 1080 x 1920 пиксела.

Във фотографско отношение ни очакват 20МР основна камера и 4МР UltraPixel предна. Батерията е посочена като литиево полимерна с капацитет 2900 mAh, а размерите са означени като 144,6 x 69,7 x 9,61 мм при тегло 157,5 грама. Както може да се предположи операционната система е Android 5.0 с интерфейс Sense 7, който има повече опции за персонализация и функция с името HTC Home and Themes. Сайтът посочва, че говорителите BoomSound ще използват технология Dolby Audio.

Отново посочваме, че става дума за непотвърдена информация и снимки, които може би не показват финалния дизайн на телефона. Междувременно производителя на аксесоари Spigen публикува рендери на калъфи за One M9, които показват дизайн с централно разположена камера и скрити предни говорители. Каква е истината ще разберем на 1 март.

Източник: Cyberport (1), Cyberport (2)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници