Sony планира по-нетрадиционно представяне на мобилния конгрес

Sony планира по-нетрадиционно представяне на мобилния конгрес
A A+ A++ A

Според информация от сайта XperiaBlog Sony не възнамерява да организира специално събитие, на което да представи новите си продукти по време на мобилния конгрес. Вместо това компанията се кани да направи символично откриване на щанда си на конгреса сутринта на 2 март, на което ще са поканени представители на пресата. По-късно същия ден се очакват и новините за новите смартфони на компанията, а според слуховете сред тях няма да бъде Xperia Z4.

Междувременно в интернет се появиха снимки на телефон, за който се предполага, че е Xperia E4 (E2105, E2115). За устройството писахме в средата на декември, когато позира за по-голяма фотосесия и успя да привлече вниманието ни със своите сравнително тънки за бюджетен модел рамки около екрана. Новите изображения са от снимки на калъфи за устройството и в интерес на истината се различават малко едно от друго. На едната снимка не се вижда логото на Sony, а на другата телефона е показан с по-голяма рамка.

Припомняме, че според слуховете устройството ще е налично в две версии – E2105 със слот за една SIM карта и E2115 с две SIM карти. Останалите характеристики включват 5” LCD дисплей с резолюция 540x960 пиксела, четириядрен чипсет MediaTek MT6582с честота 1.3GH и графичен ускорител Mali-400MP4, 1GB RAM, 5MР основна камера, 1.9 MP предна камера и Android 4.4.4 KitKat с ъпдейт до Android 5.0 Lollipop.

Източник: XperiaBlog (1), XperiaBlog (2)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници