Българските продажби на Meizu MX4 ще започнат съвсем скоро

Българските продажби на Meizu MX4 ще започнат съвсем скоро
A A+ A++ A

Очаквахме българските продажби на смартфона Meizu MX4 да стартират до края на миналата година, но това не се случи. Все пак това ще стане съвсем скоро, подсказва февруарския каталог на VIVACOM, в който телефона присъства с надпис “Очаквайте”. Телекомът е посочил и цената, на която ще предлага устройството – 17.90 лв на месец с тарифа Net&Call XXL при подписване на двугодишен договор.

Така Meizu MX4 излиза 429,60 лв, а ако бъде закупен без договор цената му е 599,90 лв, което е по-ниско от очакваното от нас. Според информация от дистрибутора на Meizu продажбите на MX4 ще започнат през следващата седмица, а освен от VIVACOM ще може да бъде закупен и от обектите на голяма верига магазини за техника.

Припомняме, че сред характеристиките попадат 5,36" дисплей с резолюция 1920 х 1152 пиксела, 8-ядрен чипсет MediaTek MT6595 с технологията big.LITTLE (4 ядра Cortex-A17 2,2 GHz и 4 ядра Cortex-A7 1,7 GHz с възможност за едновременна работа на всички), LTE възможности, 2GB RAM, 20,7МР основна камера със сензор Sony и батерия с капацитет 3100 mAh. Повече за Meizu MX4 можете да прочетете в нашето ревю.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници