Още детайли за HTC One M9

Още детайли за HTC One M9
A A+ A++ A

Наскоро Bloomberg потвърди появилата се в края на миналата година информация за спецификацията на HTC One M9 (познат и като Hima) и съобщи, че на очакваното в началото на март представяне на устройството ще видим и умен часовник с марката на компанията. От източници на Forbes идват нови детайли за плановете на тайванците и от тях става ясно, че на 1 март няма да бъде представен часовник, а фитнес гривна, която ще поддържа спортната услуга на Under Armour. Не е изключено дори HTC One M9 да идва с предварително инсталирано приложението UA Record – това няма да е прецедент, тъй като One M8 идва със софтуера на Fitbit.

От Forbes идват и подробности за HTC One M9. Източникът на изданието твърди, че устройството ще бъде инкрементален ъпдейт на добре приетия One M8, а най-големите промени ще са по отношение на интерфейса Sense 7. Той ще използва по-добре функцията BlinkFeed и ще заема елементи от Google Now и “живите” плочки в Windows. Очакваме BlinkFeed да осигури по-персонализирано преживяване с предлагането на препоръки за интересно съдържание, места и т.н. Другата информация повтаря вече известната – твърди се, че One M9 ще запази диагонала и резолюцията на екрана (5”, full HD), ще ползва най-новия чипсет Snapdragon (по всяка вероятност Snapdragon 810) и ще има 3GB RAM.

Според останалите подробности основната камера вече ще предложи резолюция 20МР и ще записва 4К видео. Очаква се One M9 да е малко по-дебел от предшественика си – 9,64 мм, което може да се дължи на по-голямата батерия с капацитет 2840 mAh. Дизайнът няма да се различава много от този на One M8, от който HTC са доволни, но ще са направени различни промени за допълнителното му подобряване. Другите характеристики включват BoomSound говорители с технология на Dolby и 5.1 звук, поддръжка на LTE Cat 6 мрежи, micro SD слот и дори нова версия на калъфа Dot View.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници