Счетоводителка завеща 1 млн. долара на любимата си болонка (видео)

Счетоводителка завеща 1 млн. долара на любимата си болонка (видео)
3-годишната малтийска болонка Бела Миа
A A+ A++ A

Роуз Ан Боласни от Ню Йорк завеща по 100 000 долара на година на любимата си 3-годишна малтийска болонка Бела Миа. "Тя ми е като дъщеря, каквато нямах. Тя е свикнала с шикозния начин на живот, затова искам и след моята смърт да не бъде лишавана от нищо", сподели 60-годишната счетоводителка-милионер.

По думите й

двамата й синове изобщо нямали нищо против

четириногото да бъде включено в завещанието с 1 млн. долара: "Моите синове са зрели и успели хора. На тях не им трябват моите пари. И знаят колко щастливи Бела Миа ни направи с мъжа ми".

Кучето си има спалня с огромно легло, а също личен гардероб, пълен с хиляди тоалети и аксесоари – полички, джинси, пуловерчета, бални рокли, шапки, пижами, обувки и дори чифт модни ботушки от кожа на австралийската фирма UGG.

"Всеки ден отваряме гардероба и

избираме подходящия тоалет според настроението

Един ден това може да е рокля, друг – спортен костюм", разказва "мамчето".

Тя храни любимката си с лъжичка, взима я и по време на пътешествията си, отсядайки в 5-звездни хотели. Филе миньон е едно от любимите блюда на Бела Мия. Освен това, всяка седмица ходи на фризьор и педикюр. Това, може би, е една от причините да е победител в голям брой киноложки изложения.

#куче #завещание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници