През март HTC ще представи One M9 с 20МР камера и умен часовник, твърди Bloomberg

През март HTC ще представи One M9 с 20МР камера и умен часовник, твърди Bloomberg
A A+ A++ A

HTC вече започна да разпраща покани за своето събитие на 1 март на мобилния конгрес в Барселона и се запитахме дали тогава няма да бъде представен наследник на One M8. Това твърди и източник на Bloomberg, който споделя и допълнителни подробности за характеристиките на телефона. Те на свой ред съответстват на появилите се в края на миналата година неофициални детайли.

Тайванската компания е подготвила сериозна промяна във фотографските възможности устройството и се е спряла на 20МР сензор за основната камера. Предната пък ще бъде от типа UltraPixel, което означава, че ще има сензор с по-големи пиксели за по-добре снимане на ниска осветеност и получаване на по-качествени селфи снимки. Изданието посочва, че компанията ще запази размера и дизайна на One M8 и отново ще предложи модела в златисто, сиво и сребристо.

По отношение на хардуера устройството ще включва осемядрения чипсет Qualcomm Snapdragon 810, аудиотехнология Dolby 5.1 и интерфейса Sense 7 с подобрени услуги, зависещи от местоположението. Заедно с това компанията подготвя и премиерата на първия си умен часовник, който ще се свърже с фитнес услугата на Under Armour. Партньорството между HTC и UA беше обявено по-рано този месец.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници