Новите лаптопи на Toshiba за 2012 година

Новите лаптопи на Toshiba за 2012 година
A A+ A++ A

Toshiba Europe GmbH представи нова линия лаптопи за индивидуални и бизнес потребители, чиито характеристики отразяват тенденцията за нарастващо мултимедийно потребление през мобилни компютри в 2D и 3D формат, както и за бърз пренос на данни между различни устройства и интернет. Това важи за всички лаптопи от Satellite C, Satellite L и Satellite P серията, геймърската машина Qosmio X870 и новата линия Satellite Pro лаптопи за бизнес потребители. Освен това Satellite P855 е първият лаптоп на Toshiba от серията Satellite, който предлага 3D технология без специални очила за гледане. Новите серии лаптопи на Toshiba ще бъдат налични в Европа през второто тримесечие на 2012 г.

Устройствата от линиите Satellite, Satellite Pro и Qosmio са с размери на екраните от 33.8 см (13.3'') до 43.9 см (17.3''), което ги прави подходящи за често пътуващите потребители и за търсещите по-голям екран или заместител на десктоп компютъра. Устройствата се предлагат на различни цени, а търсещите отличителен дизайн могат да се насочат към новите модели от серията Satellite P серията с алуминиев корпус. Сред характеристиките откриваме богат набор от най-новите интерфейси за пренос на данни като WLAN (802.11n), USB 3.0 и Bluetooth 4.0, а по отношение на забавленията са включени гланцови TruBrite дисплеи, Resolution+ за трансформиране на видеосъдържание до по-високо качество на картината, HDMI портове за гледане на по-голям телевизионен екран и вграден TV тунер.

Новите серии Satellite Pro L и Satellite Pro C са предназначени за малките фирми и офиси, както и за специалисти на свободна практика, които търсят надеждни лаптопи с пълна функционалност. Те са захранвани от най-ново поколение процесори и са снабдени с най-новите интерфейси за високоскоростен пренос на данни и максимално добро цялостно представяне. Новата Satellite Pro линия ще бъде налична в Европа през второто тримесечие на 2012 г. L830 е малък и лек с 33 см (13'') дисплей и е предназначен за тези, които пътуват често и търсят леко преносимо устройство. L850 има 39.6 см (15.6'') екран и осигурява добре балансирано съчетание от възможности. L870 с големия си 43.2 см (17'') HD+ дисплей е пълноценен заместител на десктоп компютрите с всички необходими бизнес възможности и мултимедийни характеристики. Серията Satellite Pro C е за малки офиси и фирми с ограничен бюджет за IT оборудване. С размер на екрана от 39.6 см (15.6''), C850 е насочен към потребители, които не пътуват често и изискват надежден, добре балансиран лаптоп както за ползване в офиса, така и за евентуално пътуване. 43.2 см (17'') C870 е бизнес лаптоп за ползване на бюро като заместител на десктоп компютър.

Серията Satellite C е за ежедневна работа с компютъра и мултимедийно развлечение и включва модели с различен размер на екрана. 15.6" модели (39.6 см) Satellite C850 и Satellite C855 съчетават всичко, което потребителите търсят в балансиран лаптоп, който лесно да пренасят, но въпреки това да е с удобен размер и да е подходящ за работа с офис приложения и мултимедия. Моделите Satellite C870/C870D с диагонал на екрана 43.2 см (17'') са идеален избор за всички, които предпочитат лаптоп с по-голям екран. Лаптопите от серията Satellite C ще бъдат в продажба в Европа през второто тримесечие на 2012 г.

Серията Satellite L е от стилни и мощни решения за дигитално развлечение. Използва най-новата CPU технология и включва модели с три различни размера на екраните: L830 е с 33.8 см (13.3'') размер на екрана и е предназначен за потребителите, които търсят леко мобилно решение за ползване навсякъде, но същевременно искат мощна машина за забавление; L850 с размер на екрана 39.9 см (15.6'') е мултифункционален лаптоп за развлечение, който предлага баланс между лекота и размер на екрана за удобство при работа и гледане на видео; L870 е предназначен за тези, които изискват голям 43.9 см (17.3'') дисплей на лаптопа, за да се радват на широкоекранно изживяване. L-серията е налична във варианти с матови и гланцови покрития, в различни цветове, както и с алуминиево покритие (последното е налично при: L855/L855D, L875/L875D). Серията ще бъде на пазара в Европа през второто тримесечие на 2012 г.

Новата серия Satellite P лаптопи за развлечение работи с най-новите процесори и графика за по-качествено мултимедийно преживяване. За първи път Toshiba въвежда 3D технология без очила в модели от Satellite серията. Лаптопите са налични в два различни варианта с текстурирано алуминиево покритие и варират от модели с размери на екрана от 39.6 см/ 15.6'' (P850/P855) до 43.9 см/ 17.3'' (P870/P875). Включени са по четири USB 3.0 порта и Bluetooth 4.0 интерфейс. Устройствата ще бъдат налични в Европа през второто тримесечие на 2012 г.

Някои модели Satellite P855 имат 39.6 см (15.6'') широкоъгълен Full-HD TruBrite 3D дисплей с поддръжка на 3D технология без очила. Тези лаптопи дават истинско 3D преживяване без необходимост от 3D очила при гледане на 3D филми на Blu-ray или DVD или при игра на 3D игри. Технологията за проследяване на очите позволява на потребителите да движат лицето си пред дисплея, без да губят 3D изображението. Благодарение на възможността на лаптопа едновременно да показва 2D и 3D съдържание, потребителите могат да гледат 3D филм и едновременно с това да търсят в интернет допълнително 2D съдържание.

Qosmio X870 и Qosmio X870 3D са създадени с мисъл за взискателните геймъри. Моделът Qosmio X870 е с 43.9 см (17.3'') HD+ дисплей, докато Qosmio X870 3D идва с Full HD 43.9 см (17.3'') дисплей с 3D възможности с поддръжка на най-новите активни очила от NVIDIA 3D Vision. Геймърските машини имат тъмносребристо метално покритие с яркочервени акценти и червена подсветка на клавиатурата. Новите геймърски лаптопи ще бъдат налични в Европа през второто тримесечие на 2012 г. Qosmio X870 идва с най-новия четириядрен процесор на Intel и най-ново поколение графичен чип на NIVIDA. Благодарение на своите до 32GB RAM, той се справя с лекота дори с най-тежките игри. Qosmio X870 е оборудван или с HDD с голям капацитет, или с Hybrid HDD с поддръжка на твърдотелна памет, като това гарантира бърза реакция и моментално зареждане на приложенията.

С 3D Vision 2 технологията на NVIDIA, Qosmio X870 3D изобразява 3D изображения върху своят 43.9 см (17.3'') Full HD дисплей с време за отговор само 5ms. Qosmio X870 3D идва с най-новата технология NVIDIA 3D Vision за поддръжка на очила NVIDIA LightBoost. Тя позволява гледане на 3D изображения с около два пъти по-голяма яркост, отколкото биха били с други 3D технологии. Освен това очилата позволяват да се потопите напълно в 3D игри благодарение на по-големите стъкла, отколкото при очилата от първо поколение. Това дава по-широка зрителна зона и подобрено блокиране на външната светлина.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите