Forbes България раздаде наградите си за бизнес

Forbes България раздаде наградите си за бизнес
A A+ A++ A

На официална церемония в понеделник вечерта в Кемпински хотел Зографски Forbes България обяви победителите в Бизнес наградите за 2014 г. Участие взеха 55 компании.

Forbes раздаде отличия в осем различни категории : “Клиентска политика”, “Развитие на бизнеса”, “Качество на услугите”, “Качество на продуктите”, “Служител на годината”, “Развитие на човешките ресурси”, “Най-добър стартиращ бизнес” и “Награда за обществена дейност”.

Рекордьор по получени отличия тази година стана аутсорсинг компанията “Сиксти Кей”, която получи призове в общо 5 категории, включително и първо място в категория “Служител на годината”.

Най-много статуетки взе софтуерната компания “Телерик”, която грабна първите места в категории “Развитие на бизнеса” и “Качество на продуктите” и получи специална награда “Сделка на годината”. С две първи места (за категории “Развитие на човешките ресурси” и “Качество на услугите”) си тръгна “Мусала Софт”, която се занимава с разработката на софтуерни продукти и аутсорсинг.

Журито беше в състав:Григорий Вазов, президент на Висшето училище по застраховане и финанси, Лъчезар Богданов, управляващ партньор в Industry Watch, Любен Белов, управляващ партньор в LAUNCHub, Мария Шишкова, управляващ съдружник в AIMS Human Capital, Николай Гърнев, управляващ съдружник в Ernst&Young, Огнян Донев, главен изпълнителен директор на Софарма, Петя Димитрова, главен изпълнителен директор на Пощенска банка, Радостина Манахова, управляващ партньор в MMD Partners, Станимир Каролев, основател и председател на Съвета на директорите на Карол, Христо Илиев, основател и главен изпълнителен директор на AG Capital ипредседател на Сдружението на фамилния бизнес в България.

Почетен гост на събитието беше Ивайло Пенчев, съосновател на производителя на катерачни стени “Уолтопия”.

#Forbes

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници