49-годишна жена почина на място след фатален скок от 7-етажна сграда

49-годишна жена почина на място след фатален скок от 7-етажна сграда
A A+ A++ A

Нова смърт след скок от високо потресе жителите на Дупница: 49-годишна жена почина на място след приземяване върху покрив на магазин до 7-етажна сграда.

Сигналът е постъпил в полицията около 10 часа днес и след оглед на мястото трупът вече е откаран за аутопсия в кюстендилската болница, каза пред Novinite.bg говорителката на областната дирекция на МВР Катя Табачка.

По случая е образувано досъдебно производство. Все още не се съобщават сведения за жертвата на поредния трагичен скок от високо. От полицията не коментират и твърденията, които се чуха наскоро за сайт, тласкащ хората към самоубийства.

20-годишно момче от Дупница се самоуби в първите дни на януари със скок от 7-мия етаж на жилищен блок в града и издъхна на място. Няколко часа по-рано 14 годишно момиче от Кюстендил се хвърли от 6-я етаж на блок в града и почина в болница в Кюстендил. Двата случая отприщиха коментари в Дупница и Кюстендил, но до момента никой не се наема да обясни зачестилите самоубийства именно по този начин в този край.

#скок #сайт #самоубийства

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници