Under Armour представи свое фитнес приложение, подготвя продукти с HTC

Under Armour представи свое фитнес приложение, подготвя продукти с HTC
A A+ A++ A

Фитнес приложенията вече са сред задължителните продукти, които трябва да предложи на клиентите си всяка уважаваща себе си компания за спортни стоки. Adidas, Nike и Puma вече имат подобен софтуер, а Under Armour, която също има фитнес сензор и съпътстващо го приложение, реши да го надгради с допълнителна функционалност. Премиерата на новото приложение UA Record се състоя по време на CES 2015, а самото то е базирано на технологията на компанията MapMyFitness, която Under Armour закупи преди повече от година.

Вече има версии за iOS и Android и може да отчита всекидневната активност като получава данни от голям кръг популярни фитнес устройства на Jawbone, Withings, Fitbit, Garmin, Polar, Suunto и т.н., а ако имате iPhone 5s, 6 или 6 Plus можете да използвате самото устройство като фитнес тракер. Няма проблем и ръчно да вкарвате данните за спортната си дейност. Добавени са и социални елементи с опция за следене на други потребители и споделяне на постижения с приятели или пък предизвикването им с фитнес предизвикателства.

Заедно с това Under Armour анонсира своето стратегическо партньорство с HTC. Засега подробностите около него са малко, но от съобщението става ясно, че HTC разработва серия от свързани продукти за здраве и фитнес, които да работят с UA Record. Повече подробности за тях очакваме по-късно през годината и не е изключено новините в тази насока да започнат още в началото на март по време на мобилния конгрес в Барселона.

Източник: Under Armour, HTC

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници