Най-тънкият телефон с Android на американския пазар е от Blu

Най-тънкият телефон с Android на американския пазар е от Blu
A A+ A++ A

Американската компания Blu показа по време на CES 2015 няколко нови попълнения в портфолиото си, които работят с Android, и определено биха били добър избор, ако търсите добре изглеждащ телефон. Vivo Air може би има повече основания да се конкурира с iPhone, поне на външен вид. Телефонът е дебел едва 5,1 мм и тежи по-малко от 100 грама, с което според Blu е най-тънкият и лек телефон на американския пазар в момента.

Корпусът му е алуминиев, а 4,8-инчовият Super AMOLED дисплей (306ppi) е защитен с Gorila Glass 3. В корпуса пък се намира осемядрен процесор с ядра Cortex-A7 с работна честота 1,7GHz в комбинация с графично ядро Mali-450MP заедно с 1GB RAM. Основната камера на Vivo Air е 9МР, а тази за видео разговори - 5МР.

Новите попълнения в серията Life One пък са две с различен размер на дисплея - 5" и 5,5". Те са с HD резолюция и са защитени със стъкло Gorilla 3. Работят с Android 5.0, разчитат на процесор Snapdragon 410 и 1GB RAM и разполагат с 13МР и 5МР камери и 4G LTE възможности. Телефоните ще се продават от март и ще се предлагат в златно, бяло, черно и синьо.

Телефоните от серията Studio Energy пък наблягат на това, че имат издръжливи батерии с капацитет 5000mAh за 52 часа време за разговори и до 45 дни в режим на готовност. Добрата новина е, че въпреки голямата батерия, телефонът не е твърде обемен и дебелината му е с приемливите 10 мм. Останалите характеристики включват 5” дисплей, 8GB памет и работа с 2 SIM карти.

Източник

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници