Сърцето на Борисов „се свива“ за Кюстендил

Сърцето на Борисов „се свива“ за Кюстендил
Премиерът изненадващо се показа от терасата на заседателната зала на общината и помаха на хората. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

След заседанието на кабинета в Кюстендил в сряда премиерът Бойко Борисов говори пред кюстендилци и гости, дошли за празника на града.

„Със свито сърце гледам един прекрасен град. За каквото и да го попитам кмета, той казва: Това го взе единият, това другият, третият и вижте в какво състояние е градът. Горе-долу, същото след тези 20 години представлява и държавата, затова трябва много усилия да се положат, за да тръгнем бавно напред“, каза премиерът Бойко Борисов пред жителите на Кюстендил малко след като парламентът гласува промените в правителството, предаде Дарик.

„Днес е празник, затова целият кабинет сме дошли тук, за да се опитаме - казармите, едно по едно, тези неща, които могат да се върнат на града, където можем и ние да помогнем, с общи усилия с кмета да го направим един хубав град“, каза още Борисов.

„Да беше само Кюстендил - лесно, но то навсякъде е така. Честит празник! Да сте живи и здрави, и с божията помощ, както владиката каза, да се надяваме, че ще излезем напред. Ако не са давани тези милиарди за какви ли не проекти - един милиард за „Цанков камък“, 1,4 млрд. лв. за „Белене“. Представете си, ако за вашия град и подобни градове са давани по 100-200 милиона, как щяха да изглеждат градовете. Затова като дойдат избори, мислете - кой какво е направил и гласувайте“, заяви премиерът в заключение.

По-рано Борисов се срещна с кмета на Кюстендил Петър Паунов в сградата на общината. Премиерът изненадващо се показа от терасата на заседателната зала и помаха на хората, подвиквайки „Цецо“ към вицепремиера Цветан Цветанов, за да го види.

#Бойко Борисов #Борисов #премиер #Кюстендил #заседание на кабинета

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници