Димитър Стоянов напусна „Атака“, ще прави нова партия

Димитър Стоянов напусна „Атака“, ще прави нова партия
Евродепутатът Димитър Стоянов и 5 народни представители от редиците на „Атака“ са подали заявления за напускане на партията. Снимка: europe.bg
A A+ A++ A

Евродепутатът Димитър Стоянов и 5 народни представители от редиците на „Атака“ - Борислав Стоянов, Валентин Николов, Димитър Карбов, Огнян Тетимов и Петър Хлебаров, са подали в сряда заявления за напускане на „Атака“, ще правят нова партия.

„Евродепутатът Димитър Стоянов и народните представители Борислав Стоянов, Валентин Николов, Димитър Карбов, Огнян Тетимов и Петър Хлебаров, уведомяваме медиите, че днес подадохме заявления за напускане на ПП „Атака“, заедно с общински съветници и цели структури на партията от страната“, гласи съобщение до медиите.

„Това наше решение взехме заедно след месеци разговори с активисти и граждани, разочаровани от политиката на ПП „Атака“, които искат запазване на патриотичната идея и борбата за националните интереси на България“, обясняват напускащите.

„Поради тези искания от хора от цялата страна обявяваме, че на 25 март, Благовещение, от 11 ч. в зала 3.2 на Националния дворец на културата, ще учредим партия, която да отговори на обществените нагласи и нашето желание в България да съществува политически субект, който да отстоява традиционните патриотични ценности. Всички медии са поканени да се запознаят с ръководството и програмните идеи на партията“, казват още вече бившите членове на партията на Волен Сидеров.

#партия #„Атака“ #Димитър Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »