„Конан Варварина“ нападна кмета на Кюстендилско село

„Конан Варварина“ нападна кмета на Кюстендилско село
50-годишен мъж от с. Ваксево, община Невестино, дегизиран като Конан Варварина, отправял заплахи за саморазправа с жители на селото и с кмета. Снимка: filmofilia.com
A A+ A++ A

50-годишен мъж от с. Ваксево, община Невестино, дегизиран като Конан Варварина, отправял заплахи за саморазправа с жители на селото и с кмета.

Мъжът бил въоръжен по подобие на Конан Варварина със саморъчно направен меч и облечен с ризница на гърба, която също е можело да се използва като оръжие.

Мъжът се опитал да нападне кмета на селото Георги Тасков, който обаче успял да се скрие и заключи в кметството, предаде Дарик.

Сигналът в полицията в Кюстендил е подаден около 13.30 ч. от кмета. На мястото на инцидента са изпратени полицейски служители, които установили, че мъжът е известен с агресивно поведение, има здравословни проблеми.

Той е бил силно афектиран, стремял се е да нарани всеки, който приближи до него. При задържането му е употребена физическа сила, произведени са изстрели със стоппатрони.

50-годишният мъж е обезвреден и настанен в кюстендилската болница без опасност за живота. Местопроизшествието е посетено и от дежурен следовател, уведомена е РП - Кюстендил, работата по случая продължава РУП – Кюстендил.

#Конан Варварина #Кюстендил #село #нападение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници