Сидеров: Жал ми е за Бойко, който проговори на турски

Сидеров: Жал ми е за Бойко, който проговори на турски
„Няма да гласуваме „за“ новите двама министри“, категоричен беше лидерът на „Атака“. Снимка: БГНЕС, Архив
A A+ A++ A

Няма да гласуваме „за“ новите двама министри (Десислава Атанасова – на здравеопазването, и Делян Добрев – на икономиката, – бел. ред.), тъй като не са представили вижданията си за своите сектори, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

Очаква се парламентът да гласува новите министри в кабинета „Борисов“. След приетите миналата седмица оставки на министъра на икономиката – Трайчо Трайков, и министъра на здравеопазването – Стефан Константинов, се очаква постовете да заемат номинираните от премиера Делян Добрев и Десислава Атанасова.

Бившият председател на здравната комисия Десислава Атанасова се очаква да поеме министерството на здравеопазването, а за министър на икономиката ще се гласува за Делян Добрев – заместник-министър в екипа на Трайчо Трайков.

„Нямаше сериозни аргументи за отстраняването на Трайчо Трайков, това с плажа не е сериозно“, заяви по Нова телевизия Волен Сидеров.

По думите му гафът с бизнес форума в Катар, на който катарските бизнесмени не присъстваха, е гаф на Външно министерство. Явно обаче Николай Младенов „е недосегаем и трябва да се разбере от кого е закрилян“, допълни лидерът на „Атака“.

„Въобще не трябва да си мислим, че някой в кабинета прави самостоятелна политика. Нищо не може да се направи без одобрението на премиера“, подчерта Сидеров.

„Жал ми стана за Бойко Борисов, който проговори на турски“, допълни лидерът на „Атака“.

При посещението си в Турция премиерът Борисов поздрави почетната рота на турската армия на турски.

#Волен Сидеров #Атака #Делян Добрев #министър на здравеопазването #министър на икономиката #Бойко Борисов #премиер #Трайчо Трайков #Стефан Константинов #плаж #Катар #Външно министерство #бизнес форум #Николай Младенов #външен министър #Турция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"