Гурме котка стана комунист (ВИДЕО)

Гурме котка стана комунист (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Котката, изяла морски дарове за 63 хиляди рубли в деликатесен магазин на летището във Владивосток, получи високо признание от комунистическата партия в Санкт Петербург, където бе приета за почетен член.

Пред "Интерфакс" представителят на организацията Сергей Малинкович каза, че на животното е издаден партиен билет №6 за активна революционна дейност. Малинкович уточнил, че първите десет номеа са предназначени за най-уважаваните комунисти. №1 е бил за Ленин, а №2 за Сталин. Номера 3,4 и 5 са все още свободни, тъй като е възможно още някой да бъде приет за почетен член на партията.

От котката гурме гастроном няма да бъде събиран членски внос, но  когато се случи да посети Санкт Петербург, тя ще има право да участва в митинги и демонстрации, като символ на революционната борба наравно с портретите на Ленин, Сталин и Че Гевара.

Лично секретарят на ЦК на партията «Коммунисты России» в областта и губернатор на Камчатска област от 2000 до 2007 г. Михаил Машковцев бил готов да й окаже гостоприемството си, тъй като вярвал, че той самият в предишния си живот може да е бил котарак.

Котката, на която оказват такава чест, се прочу преди няколко дни с посещението си на витрината на скъпарския павилион  на летището в Далечния Изток, похапвайки вкусотии от най-висок клас. По сметките на разорения собственик щетите му надхвърлят 63 хиляди рубли. След като видеото от кулинарната разходка на писана обиколи интернет, се наложило да бъдат изхвърлени и кутии с морски дарове, които тя не успяла да отвори.

На отделна сметка е сумата за наложилата се пълна дезинфекция на магазина.

#котка #Владивосток #комунист

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници