Десет от Лудогорец загубиха с 4:0 от Реал Мадрид и напуснаха евротурнирите

Десет от Лудогорец загубиха с 4:0 от Реал Мадрид и напуснаха евротурнирите
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на Лудогорец загуби от Реал Мадрид с 4:0 на “Сантиаго Бернабеу” в последния мач от груповата фаза на Шампионска лига.

В 19-ата минута Марселиньо получи червен картон за игра с ръка в наказателното поле. Играчът се опита да предотврати гол, но беше изгонен и остави Лудогорец с 10 човека. 

Кристиано Роналдо реализира отсъдената дузпа и направи резултата 1:0 в полза на Реал Мадрид. Португалеца насочи топката в центъра на врата с прецизен удар и не остави шанс на Стоянов, който заложи на левия ъгъл.

В 37-ата минута Гарет Бейл направи резултата 2:0. Футболистът отбеляза гол с глава след подаване на Тони Кроос от ъглов удар.

Алваро Арбеола вкара трети гол за своя тим в 80-ата минута след разбъркване в наказателното поле на Лудогорец, за да направи резултата 3:0.

Влезлият като резерва Алваро Медран отбеляза четвъртия гол. Ударът на футболиста на Реал Мадрид се удари в крак на един от защитниците на Лудогорец и топката се озова в мрежата на Владислав Стоянов, който бе бесен заради ситуацията. Така Медран оформи крайното 4:0

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов изигра пореден добър мач и се отчете със страхотни спасявания. Тимът от Разград имаше няколко добри положения за гол, като най-опасен бе ударът на Светослав Дяков през второто полувреме.

Домакините бяха безспорен фаворит в група "В" на Шампионска лига и завършват с 6 победи от 6 мача и актив от 18 точки. Отборът на Лудогорец се намира на четвърто място в групата си с актив от 4 точки. Лудогорец приключи участието си в евротурнирите. Реал Мадрид и Базел ще играят в елиминационната фаза на Шампионска лига, а отборът на Ливърпул ще премери сили с отборите в Лига Европа. Интересно е, че тимът на Реал Мадрид продължи феноменална серия от 19 поредни победи във всички турнири.

#Лудогорец #Реал Мадрид #Шампионска лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници