Петко Сертов е планирал изчезването си?

Петко Сертов е планирал изчезването си?
A A+ A++ A

Бившият председател на вътрешната парламентарна комисия Минчо Спасов предполага, че бившият шеф на ДАНС Петко Сертов не е отвлечен, а действията му са внимателно планирани, след като си е оставил мобилните телефони вкъщи и е заминал с колата си. 

"Истина е, че г-н Сертов имаше взаимодействия с Алексей Петров, но всякакви спекулации около него не са потвърдени с факти. Нямам наблюдения върху живота му през последните години", заяви той в сутрешния блок на БНТ във вторник.

Основната полицейска версия е, че или е убит, или е отвлечен. Изтеглил 8000 лв. в деня на изчезването си, а според негови приятели е бил резервирал стая в хотел.

Три са основните версии, които повечето от познатите му очертават. Първата е Сертов да е излязъл без мобилните си телефони, за да се самоубие по неизвестна причина. Той има законно притежаван пистолет. Никой обаче не знае Сертов да е бил тежко болен.

Втората версия е бившият председател на ДАНС да е тръгнал за планувано пътуване с хотелска резервация, без да съобщи на съпругата си, както твърди негов колега от БОРКОР.

Третата версия е да е притискан заради информация, която му е известна по служба от БОРКОР или ДАНС и тя да е застрашавала сериозни икономически и политически интереси.

#Петко Сертов #ДАНС #Минчо Спасов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници