Зловещо: заплашиха адвокат с обезглавен петел

Зловещо: заплашиха адвокат с обезглавен петел
A A+ A++ A

Петел без глава беше подхвърлен в колата на председателя на пловдивското сдружение за защита на правата на потребителите, адвокат Димитър Деков, съобщава "24 часа".

Инцидентът, напомнящ сцена от "Кръстникът", е станал във времето между 19 ч в понеделник и 8, 30 ч във вторник. Според юриста хулиганският акт е като от сюжет на мафиотски роман.

Деков открил мъртвата птица на 2 декември сутринта, когато тръгвал за работа. Страничното стъкло на хюндая му било разбито.

"Като всеки нормален човек се стреснах от гледката. Веднага уведомих полицията, която направи оглед на място. По случая е образувано досъдебно производство", разказа адвокат Деков.

За 10-годишната си практика като правист не е получавал подобни зловещи предупреждения. Изключва това да има връзка с преподавателската му работа в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски", където води лекции по международно частно право.

Според Деков заплахата е свързана с дейността на ръководеното от него сдружение.

Неправителствената организация е подала в съда колективни искове срещу няколко монополиста, сред които са EVN "Електроснабдяване", БТК, Тъканна банка, фирма за кредити и вносител на автомобили.


#адвокат #петел #Кръстникът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници