Schneider Electric пусна преносима батерия под бранда APC

Schneider Electric пусна преносима батерия под бранда APC
A A+ A++ A

С разпространението на смартфоните с бързи процесори и екрани в висока резолюция все по-актуална става темата за времето им за автономна работа с един заряд на батерията, а това доведе до ръст в продажбите на външните преносими батерии, които при нужда да осигурят живителна енергия. Такива продукти се предлагат от много компании, но винаги има място за още. Особено ако идват от специалисти в осигуряването на бекъп решения като APC.

Компанията, която преди време стана част от Schneider Electric, вече е готова и с първите си потребителски мобилни батерии с голям капацитет, които са подходящи за зареждане на смартфони, таблети или всяко устройство, което може да се зарежда през USB.

Зарядните са две - M5 с капацитет 5000 mAh и M10 с капацитет 10 000 mAh. Първото тежи 142 гр. и е с размери 108 х 65 х 15 мм, а второто – 243 гр. при размери 147 х 89 х 14 мм. И двете използват литиево-полимерни батерии и имат два USB изхода за едновременно зареждане на две устройства. Джаджите са снабдени с LED индикатор на батерията и включват защитни функции срещу преразреждане, презареждане, прегряване и др.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници