Москов: Провалят ли се Реформаторите, чака ни или Путин, или Уго Чавес

Москов: Провалят ли се Реформаторите, чака ни или Путин, или Уго Чавес
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Няма две коалиции, а две тенденции в Реформатоския блок, категоричен бе здравният министър д-р Петър Москов в сутрешния блок на Нова телевизия в неделя.

"Говорим за цели, от които могат да произтекат тенденции. Ако не бъдат изпълнени тези цели, Реформаторския блок ще бъде маргинализиран", добави още той. Когато Блокът има единна платформа, а не опит да събере инстинктите и желанията на всички вътре, тогава ще има развитие и централизация, убеден е Москов.

"Формирането на подкрепа към коалицията и без това е достатъчно сложна. Въпросът е дали Блокът ще бъде част от изгубените надежди на цяло едно поколение или ще бъде ваксината за изцеление на политическия живот. Дали Реформаторите ще имат лидер не трябва да е самоцел, а това те да са единни в платформата си", споделя мнението си по отношение единността на Реформаторите министърът.

По отношение на казуса с Орхан Исмаилов според здравният министър задачата на Патриотите е да разчупят оковите, в които ги слагат, а ГЕРБ и Реформаторите да устоят на предизвикателството.

"Ако Реформаторите не успеят сега, следващата стъпка е или Путин, или Уго Чавес", заключи Петър Москов по отношение на сегашната политическа обстановка.

 

#Петър Москов #реформаторски блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници