Родителите на Раид искат втора аутопсия

Родителите на Раид искат втора аутопсия
A A+ A++ A

Бащата на починалия в благоевградски хотел 22-годишен студент Раид Шемери - Алла Шемери, известен общественик и председател на иракската общност у нас, поиска повторна аутопсия и експертиза, съобщава местното издание "Струма". Семейството и приятелите на младежа са шокирани, тмърдят, че той никога не е взимал анаболи или други стимуланти.

Раид Шемери е републикански шампион по карате. Членува в бургаския клуб "Самурай" и в момента е студент трети курс в НСА. Баща му също е бил спортист

Пред полицията бащата Алла Шемери, заявил, че не вярва детето му да е вземало каквито и да било помощни вещества, бил е в прекрасно здраве, спортувал и не близвал алкохол.

Според съдебните медици в Благоевград намереният мъртъв в хотел "Луксор" 22-годишен студент е издъхнал от масиран инфаркт. Сърцето му не е издържало след препиване, преяждане и анаболи. Черният му дроб бил увреден от химически стимуланти за мускули.

Раид е бил личният кинезитерапевт на сина на собственика на хотел "Луксор" Н. Левунлиев, който има проблеми с крака си. След терапия през деня той поканил Раид да му гостува в хотела. Вечерта двамата и приятели на Левунлиев - младши седнали да вечерят, пили вино. От тази компания идват твърденията, че след полунощ Раид се качил в стаята си с бутилка вино, там изпил и големи кафяви хапчета -анаболи.

Според полицията и лекарите, направили аутопсията той е издъхнал около 2.30 часа, а е открит около 12 часа на обяд. Родителите на Раид не вярват на заключенията на съдебните медици в Благоевград и искат повторна аутопсия в София.


#Благоевград #анаболи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници